Ne zavarjatok!

  • Magyarország Ne zavarjatok! Csak egy óra nyugalmat... (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Michel szenvedélyesen rajong a jazzért, emellett igazi lemezgyűjtő. Most is kisebb kincset talált egy használt lemezüzletben, s alig várja, hogy hazaérve átadja magát a zene élményének. Ám úgy tűnik, az egész világ összeesküdött ellene. A felesége épp drámai vallomásra szánja el magát, rég nem látott fia, majd egy barátja is betoppan a lakásába, az anyja pedig folyton telefonál. És hogy pont ma van a Szomszédok Napja! Valóban lehetetlen manapság egy óra nyugalomra lelnie az embernek?! Michel hadat üzen a világnak: csal és hazudozik, bármire képes, hogy kivívja magának azt az egy órácskát. Szüksége is lesz minden erejére és ravaszságára, ha nem akarja, hogy ez a napsütéses vasárnap egyszerre rémálomba forduljon. (Cinetel)

(több)

Recenziók (4)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol Maybe when I'm sixty, I will like these conservatively boring comedies about smug Frenchmen, flooded bathrooms and nervous wives and lovers. But probably not. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol French star Christian Clavier delivers another outstanding performance in an interesting role set in an apartment where he wishes only one thing: to relax and play a record he discovered on the market, but due to constant complications, unexpected surprises and troubles, he just can't get to it. I laughed out loud a few times, but otherwise I think more could have been got out of it, but still decent. 65%. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Christian Clavier gives a very good performance, where basically the whole film is based on him and how he handles his role. And he handles it well. Truthfully, I would've collapsed early and told everyone to go to hell. Moreover, there are some characters here who are nice and who can occasionally liven things up nicely when it starts to become monotonous. ()