Streaming (1)

Tartalmak(1)

Nem minden rocksztár marad örökre fiatal. Ricki (Meryl Streep) fölött is eljárt az idő, és a hírnév is egyre fogyatkozik körülötte – már szinte csak egy rajongója maradt: a pultos srác (Ben Platt) a törzshelyén. Niki sok évvel (sőt, évtizeddel) ezelőtt lelépett a családja elől: elhagyta a férjét (Kevin Kline) meg a gyerekeit, és Kaliforniába költözött, mert a hírnév és a siker mindennél jobban vonzotta. De most válik a lánya, és ő úgy érzi, egy anyának a gyerekei mellett a helye. És életében először tényleg kipróbálja, milyen szülőnek lenni. (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I really liked this unconventional meeting of Meryl Streep with her family. I liked it because this movie showed precisely what happens when a person in their life prioritizes dreams instead of family. But how should a person find out how to act so that their actions would be correct? Meryl Streep enjoyed herself in her role and just like her, I enjoyed this movie as well. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Unfortunately, it is overall a bit weak and easily predictable to be better than an average movie. However, what must be acknowledged is Meryl Streep, who sings and looks damn lot younger than she actually is. She definitely knows how to sing, and the rock songs are the highlight of this movie about a life crisis and subsequent redemption. ()