Tartalmak(1)

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: "Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!" Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is! (A Company Hungary)

(több)

Videók (27)

A forgatástól 5 - Pharrell Williams, Gwen Stefani
A forgatástól 5 - Pharrell Williams , Gwen Stefani
SZ: angol
02:21
A forgatástól 4 - Nicole Kidman, Peter Capaldi, Hugh Bonneville
A forgatástól 4 - Nicole Kidman (színésznő), Peter Capaldi (színész), Hugh Bonneville (színész)
SZ: angol
04:44
A forgatástól 3 - Samuel Joslin, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Nicole Kidman, Paul King, Julie Walters
A forgatástól 3 - Samuel Joslin (színész), Sally Hawkins (színésznő), Hugh Bonneville (színész), Nicole Kidman (színésznő), Paul King (rendező), Julie Walters (színésznő)
SZ: angol
05:09
A forgatástól 2 - Samuel Joslin, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Paul King, Peter Capaldi, Nicole Kidman
A forgatástól 2 - Samuel Joslin (színész), Hugh Bonneville (színész), Sally Hawkins (színésznő), Paul King (rendező), Peter Capaldi (színész), Nicole Kidman (színésznő)
SZ: angol
05:10
A forgatástól 1 - Paul King, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Samuel Joslin, Peter Capaldi
A forgatástól 1 - Paul King (rendező), Hugh Bonneville (színész), Sally Hawkins (színésznő), Samuel Joslin (színész), Peter Capaldi (színész)
SZ: angol
04:54