Tartalmak(1)

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni. Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy, aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz... és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve. (InterCom)

(több)

Videók (22)

A forgatástól 4 - Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara, Nonso Anozie, Joe Wright, Garrett Hedlund
A forgatástól 4 - Levi Miller (színész), Hugh Jackman (színész), Rooney Mara (színésznő), Nonso Anozie (színész), Joe Wright (rendező), Garrett Hedlund (színész)
SZ: angol
01:56
A forgatástól 3 - Joe Wright, Levi Miller, Garrett Hedlund, Cara Delevingne
A forgatástól 3 - Joe Wright (rendező), Levi Miller (színész), Garrett Hedlund (színész), Cara Delevingne (színésznő)
SZ: angol
02:10
A forgatástól 2 - Joe Wright, Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara, Garrett Hedlund
A forgatástól 2 - Joe Wright (rendező), Levi Miller (színész), Hugh Jackman (színész), Rooney Mara (színésznő), Garrett Hedlund (színész)
SZ: angol
03:23
A forgatástól 1 - Joe Wright, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
A forgatástól 1 - Joe Wright (rendező), Hugh Jackman (színész), Garrett Hedlund (színész), Levi Miller (színész)
SZ: angol
02:38