Állati tabuk

(sorozat)
  • Egyesült Államok World's Weirdest: Animal Taboo
Dokument
Egyesült Államok, 2013, 60 perc

Tartalmak(1)

Buli a vadonban: A karibi St. Kitts szigeten cerkófok öntenek fel a garatra, s kezdenek féktelen randalírozásba… Afrikában korhely elefántok néznek a pohár fenekére, súlyos károkat okozva környezetükben… Madagaszkáron pedig szerecsenmakik ülnek tort toxikus százlábúakon, s a mellékhatás sajnos az ő esetükben se marad el…

Hasznos kapcsolatok: A fagyos antarktiszi jégmezőkön egy Adélie-pingvin áruba bocsátja testét kövekért cserébe. Afrika legsötétebb szívében csimpánzok kereskednek hússal – szexért. Kanadában egy csapat vörös szalagoskígyó hibernáció utáni összejövetele eszeveszett orgiába megy át. Egy ausztráliai feketeözvegy pedig elevenen felfalja partnerét – miközben párosodnak.

Ártatlan orgiák: A természetben nem létezik olyan, hogy „heteroszexuális” vagy „homoszexuális”, hisz a vadvilágban a „nem” sok esetben meglehetősen hajlékony fogalom – amit a film be is bizonyít… Fenn a Japán-Alpokban makákók ápolnak gyengéd kapcsolatot saját nemük tagjaival… kinn az afrikai szavannán oroszlánkirályok keresnek vigasztalást – nőstények híján egymástól… és odalenn a tenger mélyén egy csinos hím csikóhal várja első babáját. (NatGeoWild)

(több)