Tökéletes hang 2.

Előzetes 1
Vígjáték / Zenés
Egyesült Államok, 2015, 115 perc

Rendező:

Elizabeth Banks

Forgatókönyvíró:

Kay Cannon

Operatőr:

Jim Denault

Zeneszerző:

Mark Mothersbaugh

Szereplők:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner (több)
(további alkotók)

Tartalmak(1)

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (46)

A forgatástól 4 - John Michael Higgins, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Hana Mae Lee, Alexis Knapp, Rebel Wilson, Shelley Regner, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Ester Dean, Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Adam Devine, John Hodgman, Joe Lo Truglio, Anna Camp, Birgitte Hjort Sørensen
A forgatástól 4 - John Michael Higgins (színész), Elizabeth Banks (színésznő), Brittany Snow (színésznő), Hana Mae Lee (színésznő), Alexis Knapp (színésznő), Rebel Wilson (színésznő), Shelley Regner (színésznő), Chrissie Fit (színésznő), Kelley Jakle (színésznő), Ester Dean (színésznő), Anna Kendrick (színésznő), Hailee Steinfeld (színésznő), Adam Devine (színész), John Hodgman (színész), Joe Lo Truglio (színész), Anna Camp (színésznő), Birgitte Hjort Sørensen (színésznő)
SZ: angol
05:45
A forgatástól 3 - Rebel Wilson, Elizabeth Banks, Ester Dean
A forgatástól 3 - Rebel Wilson (színésznő), Elizabeth Banks (rendező), Ester Dean (színésznő)
SZ: angol
01:29
A forgatástól 2 - Elizabeth Banks
A forgatástól 2 - Elizabeth Banks (rendező)
SZ: angol
00:56
A forgatástól 1 - Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Rebel Wilson, Brittany Snow
A forgatástól 1 - Anna Kendrick (színésznő), Elizabeth Banks (rendező), Rebel Wilson (színésznő), Brittany Snow (színésznő)
SZ: angol
02:24