Tartalmak(1)

A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella (Lily James) történetét meséli el, akinek kereskedő apja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját (Cate Blanchett) és lányait, Anastasiát (Holliday Grainger) és Drisellát (Sophie McShera). Azonban, amikor édesapja is váratlanul meghal, a lány hirtelen egy féltékeny és kegyetlen családban találja magát, új rokonai kénye-kedvének kiszolgáltatva. Bár a legmegalázóbb feladatokat bízzák rá és cselédként tartják a háznál, Ella nem adja fel a reményt és mindig édesanyja utolsó szavai lebegnek a szemei előtt: "légy bátor és kedves". Ezért fogát összeszorítva tűri, hogy mostohaanyja és lányai lépten-nyomon kihasználják. Amikor találkozik egy jóképű idegennel az erdőben, Ella nem is tudja, hogy egy álruhás herceggel (Richard Madden) sodorta össze a sors, akiben igazi társra lel. Amikor a királyi udvar meghívókat küld szét a birodalom összes hajadonjának, Ella reménykedni kezd, hogy ismét találkozhat a sármos Kittel. Azonban gonosz mostohaanyja megtiltja a lánynak, hogy részt vegyen a bálon és még ruháját is szétszaggatja. De persze, ahogy a tündérmesékben lenni szokott, a segítség sem várat magára sokat. Egy kedves koldus öregasszony (Helena Bonham Carter) néhány egér és egy hatalmas sütőtök segítségével örökre megváltoztatja a fiatal lány életét. (Fórum Hungary)

(több)

Videók (41)

A forgatástól 3 - Kenneth Branagh, Cate Blanchett, Sophie McShera, Holliday Grainger, Ben Chaplin, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgård, Derek Jacobi
A forgatástól 3 - Kenneth Branagh (rendező), Cate Blanchett (színésznő), Sophie McShera (színésznő), Holliday Grainger (színésznő), Ben Chaplin (színész), Lily James (színésznő), Richard Madden (színész), Helena Bonham Carter (színésznő), Stellan Skarsgård (színész), Derek Jacobi (színész)
SZ: angol
03:32
A forgatástól 2 - Lily James, Richard Madden, Kenneth Branagh
A forgatástól 2 - Lily James (színésznő), Richard Madden (színész), Kenneth Branagh (rendező)
SZ: angol
02:13
A forgatástól 1 - Kenneth Branagh, Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter
A forgatástól 1 - Kenneth Branagh (rendező), Cate Blanchett (színésznő), Lily James (színésznő), Richard Madden (színész), Helena Bonham Carter (színésznő)
SZ: angol
01:47

Kapcsolódó hírek

Hamupipőke új, véres feldolgozása

Hamupipőke új, véres feldolgozása

2023.05.23

Hamupipőke ikonikus története az évek során sok verzióban jelent meg, a legismertebb a Három mogyoró Hamupipőkének, az 1950-es Hamupipőke című animációs film, majd talán a 2015-ös modern Hamupipőke.… (több)