Ezerszer is jó éjszakát!

  • Norvégia Tusen ganger god natt (több)
Előzetes 2

Tartalmak(1)

Rebecca (Juliette Binoche) háborús fotográfus, hat háborús övezetben a világon. Családja Norvégiában él, Marcus (Nikolaj Coster-Waldau), a férje és két lány édesanyja. Rebecca az egyik bevetésénél súlyos robbantást él át. Dubaiba kerül a kórházba, ahol megmentik az életét. Egy kis időre hazatér a családjához, de sehol sem találja a helyét. Kis időt kér a férjétől, de Marcus fájdalommal közli, hogy nem bírja tovább. Tisztában van vele, hogy felesége, gyermekeinek anyja háborús fotográfus, de nem megy tovább. Mindent megpróbált, hogy felkészüljön egy előre nem látható tragédiára, de feladja. Rebecca ezzel szemben úgy érzi, hogy a világnak szüksége van rá és arra, hogy tudósítson minden háborús borzalomról, ami ezen a világon történik. Egy napon egyik lányát is magával viszi....  Az érzékeny, mélyen átélhető "Ezerszer is jó éjszakát!" című játékfilm többszörösen díjnyertes filmalkotás, méltán. (MTVA)

(több)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Quite a rough and for many people probably incomprehensible portrait of one war photographer. In this case, a female photographer. When the film decides whether the photographer chooses her job or family, guess what her choice is. I personally found it too impersonal and sometimes boring. The beginning and end of the film, however, have quite a high information value. I wouldn’t hesitate to cut out the middle. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol An incredibly exhausting film that tells an immensely powerful story, but has the best scene at the end, which not everyone will like due to the waiting involved. The family relationship actually didn't interest me at all, until the ending made me realize that this could have been a really good film. Like this, it's only pseudo good. ()

Hirdetés

Galéria (21)