Tartalmak(1)

Toni Musulin 10 éve dolgozott egy pénzszállító cégnél, egy páncélozott teherautón, egy napon 11,6 millió euróval megszökött. Az Interpol 185 országban kereste. (FilmNow)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Francois Cluzet gyakorlatilag soha nem hagyja el a vásznat, és sikeresen tartja a vállán a filmet - olvashatatlan, mozdulatlan arcával végig kíváncsivá teszi a nézőt, hogy mi jár a fejében, és hogyan fogja végrehajtani. Végül azonban nem történik túl sok minden, és az egész csak egy tisztességes módon filmre vitt valós esemény marad, ami a tudatlan nézők számára nem annyira vonzó, mint a franciák számára, akik az év médiaeseményének tartották. A Midnight City az M83-tól záró feliratok mellett egy élmény volt. ()

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol In present day France there is a trio of sufficiently charismatic tough-guy actors who could also easily get away with a more regular role of the “guy next door"; Lindon, Auteuil and especially Cluzet, whose excellent performance is all the more fascinating because throughout the entire movie we don’t condemn him, we don’t get to look inside his head but still (or perhaps because of this) he is hypnotically fascinating. Which is fundamental for the result, because this isn’t a regular heist genre movie, but another in a line of gently unravelling movies about middle age crisis standing on a carefully constructed atmosphere. ()

Hirdetés

Galéria (19)