Viva la libertá - Éljen a szabadság!

Előzetes 1

Tartalmak(1)

A politika őrület. De tudjuk mindannyian, hogy az őrületet és a zsenialitást csak egy hajszál választja el egymástól. Kénytelen ezzel szembesülni Andrea Bottini, az olasz ellenzék tagja is, amikor pártjának vezetője, Enrico Olivieri (Toni Servillo) a választások előtt megelégeli az ellenzék népszerűtlenségét, a folyamatos bénázást és úgy dönt, hogy mindenféle bejelentés nélkül elhagyja az országot. A nyilvánosság előtt nem vallhatják be, hogy Enrico eltűnt, ezért Bottininak nem marad más választása, mint felkeresni a pártelnök ikertestvérét, Giovanni-t, hogy ő játssza el a politikust. Az eddig háttérbe szorult fivér csaknem ideális a szerepre: művelt, megnyerő, humoros – az egyetlen gond az, hogy nem beszámítható, nemrég engedték ki az elmegyógyintézetből. Bottini lepődik meg a legjobban, amikor látja, az elszabadult hajóágyúként viselkedő testvér hogyan rázza fel a régóta válságban vergődő pártot. (Fantasy Film)

(több)

Videók (4)

Előzetes 1

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol During the time I’ve been writing my reviews on this site I have seen a number of Italian movies. Comedies, dramas, mafia shoot-offs, but also classic deep stories from the Apennine Peninsula. The Italians have a lot to offer, but I have a feeling that they somehow don’t want to open up to Europe and rather make their films for themselves. But it’s just my feeling, as Long Live Freedom is a movie with a good premise, but the storyline often seems incredibly ordinary. Sure, Toni Servillo is a good actor and his dual role in this movie is flawless. However, I still think that he could have squeezed more out of it. That goes for the whole movie, as well as a number of other Italian movies. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Toni Servillo is such an interesting actor that you'll enjoy Long Live Freedom, even though much more could have been made from the subject matter and the overall concept of political criticism through a double. Nevertheless, it's a pretty clever comedy about how politics is actually dirty, but you can really do wonders with it. ()

Hirdetés

Galéria (48)