Winnetou és barátja, Old Firehand

  • Német Szövetségi Köztársaság Winnetou und sein Freund Old Firehand (több)

Tartalmak(1)

Winnetou és Old Firehand egy mexikói határvárosba tartanak, hogy megkeressék a bűnösöket, akik megtámadták az apacsokat. Kiderül, hogy a helybéliek éppen ugyanattól a bandától szenvednek. Elfogják hát a bandavezér öccsét, így akarják a városba csalni az ellenséget. Néhány rettegő mexikói megpróbálja megszöktetni a férfit a békesség reményében, ám menekülés közben véletlenül lelövik. A banditák bosszúja immár elkerülhetetlen, ezért Winnetou és Old Firehand megszervezi a város védelmét... (TV2)

(több)

Recenziók (2)

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol The absolute worst Mayovka Western full of illogicalities that even a less knowledgeable viewer of classic installments will notice. In the book, the fascinating adventurer Firehand is only a disgrace in this form. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm quite curious why the screenwriters had to come up with this particular story and didn't try to use something else. Old Firehand is not a bad character, but he doesn't really stand out. Vinnetou is here again only as a supporting character and his role is nothing great. The other characters are basically expendable, and even Nšo-či doesn't really please much. ()