Az a bizonyos első év

  • Egyesült Királyság I Give It a Year
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Ízig-vérig romantikus komédia, amiben a szerelmi szálat a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem producerei garantálják, a humorról pedig a Borat írója gondoskodik. Az ambiciózus Nat (Rose Byrne) és az írói álmokat dédelgető Josh (Rafe Spall) két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel viszonyulnak a frigyhez, és nem jósolnak hosszú jövőt a két szerelmesnek. A házasság első éve számtalan kihívást tartogat Nat és Josh számára, és az összeszokás időszakát egy roppant kínos kérdés bonyolítja. Vajon tényleg az életre szóló Igazit választották? Miközben Nat és Josh a választ keresik, olyan szerelmi alternatívák bukkannak fel életükben, mint az ex-barátnő Chloe (Anna Faris) és az új munkatárs Guy (Simon Baker)... Az évforduló közeledtével egyikőjük sem akarja feladni a házasságot, de közben egyre csak felteszik maguknak a kérdést: ez tényleg ennyire bonyolult lenne? (A Company Hungary)

(több)

Videók (5)

Előzetes 1

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The first thing that occurred to me while watching it is that I was hoping for a slightly funnier comedy. Not that the film "Dávám tomu rok" is not funny, but let's be honest, the best jokes were all in the trailer. Unfortunately, this is a trend of recent times, which is a shame. Producers do not realize that trailers could be done differently. This way it is simple and people will still come to the movies, so why change it? I always prefer a trailer that only hints, but that is not very common nowadays. Too bad. That scene with the dove was really great, although it is true that as a whole, it was even better than the excerpt in the trailer. However, it does not change the fact that "Dávám tomu rok" could have delivered even punchier humor. More: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I had a laugh, which would have been pretty much OK. But I also got confronted with ideas that I simply cannot agree with and that’s the main reason I am going to stick with a three-star review. ()

Hirdetés

Galéria (47)