A Vadász és a Jégkirálynő

  • Egyesült Államok The Huntsman: Winter's War (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett. Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben... Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen... hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen... (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (33)

Filmrészlet 20
Filmrészlet 20 - Chris Hemsworth (színész), Jessica Chastain (színésznő)
SZ: magyar
00:59
Filmrészlet 19
Filmrészlet 19 - Emily Blunt (színésznő), Chris Hemsworth (színész), Jessica Chastain (színésznő), Alexandra Roach (színésznő), Sheridan Smith (színésznő), Nick Frost (színész), Rob Brydon (színész)
SZ: magyar
01:14
Filmrészlet 18
Filmrészlet 18 - Jessica Chastain (színésznő), Chris Hemsworth (színész), Sheridan Smith (színésznő), Rob Brydon (színész), Nick Frost (színész)
SZ: magyar
01:06
Filmrészlet 17
Filmrészlet 17 - Charlize Theron (színésznő), Emily Blunt (színésznő)
SZ: magyar
00:42
Filmrészlet 16
Filmrészlet 16 - Emily Blunt (színésznő), Charlize Theron (színésznő)
SZ: magyar
00:34
Filmrészlet 5
Filmrészlet 5
SZ: angol
01:12
Filmrészlet 4
Filmrészlet 4
SZ: angol
00:47
Filmrészlet 3
Filmrészlet 3
SZ: angol
00:40
Filmrészlet 2
Filmrészlet 2
SZ: angol
01:05
Filmrészlet 1
Filmrészlet 1
SZ: angol
01:19