Tartalmak(1)

Egy zsúfolt londoni piacot terrortámadás ér, és a robbantás elsődleges gyanúsítottját Farroukh Erdogan (Denis Moschitto) letartóztatják, míg a két állítólagos összeesküvő társa meghalt. A brit főügyész, Martin Rose (Eric Bana) és Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall) ügyvédeket jelöli ki, hogy képviseljék Farroukh-ot a nagy horderejű bírósági tárgyaláson, miután a korábbi védőügyvéd tisztázatlan körülmények között, leesett egy tetőről és meghalt. A két ügyvédnek régen viszonyuk volt egymással, de az ügy kapcsán most nem kommunikálhatnak egymással. A vádlottat Claudia képviseli a zárt meghallgatásokon, hogy minden felhasználható információt megtudjon, ami a védelemhez szükséges, Martin pedig a nyilvános tárgyalásán képviseli majd. Ahogy egyre jobban elmerülnek az ügy kusza és titokzatos szálainak kibogozásában, észreveszik hogy megfigyelik őket, s miután felfedezik Farrough titkos ügynök múltját, hamarosan a vádlott és az ő életük is veszélybe kerül. (Big Bang Media)

(több)

Videók (17)

Előzetes 1

Recenziók (2)

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol British justice stands proudly as a lighthouse…blah blah. A pretty interesting court thriller thanks to the British feel. I really like conspiracy stuff and some of the revelations were pleasantly surprising. Bana and Hall fit the role just right, even though the show they put on is nothing special, it leaves in you with a mainly positive sensation. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol If this film didn't get so tangled up in the relationships between the characters, which are completely unnecessary, and simply focused on the trial, and if it was filmed in a raw, almost emotionless way, maybe it would be an exceptional film, but like this, it's a courtroom drama combined with a thriller and even a romance. But one wonders why, because like this, it's just one of many, even though Bana once again shows that he doesn't have to die in a movie to be tolerable. ()

Hirdetés

Galéria (52)