Pusztító páros

(sorozat)
  • Egyesült Királyság A Touch of Cloth
Vígjáték / Krimi / Akció
Egyesült Királyság, (2012–2014), 4 h 30 perc (Percek: 45 perc, Alternatív 3x90 perc)

Évad(3) / Epizódok(6)

Tartalmak(1)

1. rész: Jack Cloth rendőrfelügyelő a felesége halála után a munkájába temetkezik, és az italhoz menekül. Összeillőnek aligha mondható párost alkot Constabley Anne Oldmannal, a bátor zsarunővel. Rájuk vár a feladat, elkapni a hátborzongató gyilkosságsorozat tettesét. A főnökük, gyors eredményt akar. A képtelen páros a Rundowne-birtokon kezdi a nyomozást, amely elviszi őket Anglia barátságos vidéki tájaira, az egyetemi kollégiumokba, és a törvényszéki patológus bonctermébe. A vígjáték a klasszikus nyomozópáros-filmeket figurázza ki.
2. rész: Folytatódnak a pusztító páros kalandjai. Emlékeznek még Jack Cloth rendőrfelügyelőre, aki a felesége halála után az italba és a munkájába folytotta a bánatát? Szerencséjére vagy sem, de találkozott Constabley Anne Oldmannal, a bátor zsarunővel, akivel meghökkentő nyomozópárost alkotnak. Legújabb ügyük elvezeti őket a lombos erdőktől a baljós végig, az arrogáns tévés nagyfőnök luxuslakásától a törvényszéki patológus Natasha Sachet bonctermébe. Útjukat hullák és poénok sora szegélyezi.
3. rész: A Midsomer-gyilkosságoktól a Messiásig nincs még egy olyan detektívshow, mint A Touch of Cloth, amely mindenre kiterjedő paródiája a brit detektív és bűnügyi drámáknak. Hőse Jack Cloth, a magányos, részeges detektív főfelügyelő, aki a felesége rejtélyes halálát követően a munkájába temetkezik. A borzalmas gyilkosságsorozat tettese után nyomozva Cloth összeáll a bátor Anne Oldman rendőrnyomozóval. A valószerűtlen páros minden olyan helyen megfordul, ahol ilyen valószerűtlen páros már járt korábban. (Cinemax)

(több)