Tartalmak(1)

Az észak-karolinai hegyvidék, a nagy depresszió idején. George Pemberton jól menő faipari vállalkozást vezet a vadonban, majd alaposan felkavarja az állóvizet, amikor egy nap megjelenik újdonsült feleségével, Serenával. A szépséges szőke nő hamar bebizonyítja a férfiak uralta iparban rátermettségét: felügyeli a favágókat, csörgőkígyókat vadászik le, de még egy férfi életét is megmenti a vadonban. Befolyásukat és hatalmukat kihasználva a friss házasok senkit nem engednek üzletük és szerelmük közelébe, s ettől egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Különösképpen George üzlettársa nézi rossz szemmel a változásokat, aki nemcsak féltékeny az új jövevényre, de még szavát is felemeli a nő ellen. A szenvedélyes szerelem és a fokozódó konfliktusok egy vadászat során drámai fordulatot vesznek. (Vertigo Média)

(több)

Videók (13)

A forgatástól 5 - Jennifer Lawrence, David Dencik, Ana Ularu, Toby Jones, Ben Cosgrove, Bradley Cooper, Susanne Bier, Rhys Ifans
A forgatástól 5 - Jennifer Lawrence (színésznő), David Dencik (színész), Ana Ularu (színésznő), Toby Jones (színész), Ben Cosgrove (producer), Bradley Cooper (színész), Susanne Bier (rendező), Rhys Ifans (színész)
SZ: angol F: francia
02:45
A forgatástól 4 - Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, David Dencik, Ana Ularu, Susanne Bier
A forgatástól 4 - Jennifer Lawrence (színésznő), Bradley Cooper (színész), David Dencik (színész), Ana Ularu (színésznő), Susanne Bier (rendező)
SZ: angol F: francia
02:39
A forgatástól 3 - Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Susanne Bier, Rhys Ifans, Christopher Kyle, Toby Jones
A forgatástól 3 - Jennifer Lawrence (színésznő), Bradley Cooper (színész), Susanne Bier (rendező), Rhys Ifans (színész), Christopher Kyle (forgatókönyvíró), Toby Jones (színész)
SZ: angol F: francia
02:10
A forgatástól 2 - Susanne Bier, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence
A forgatástól 2 - Susanne Bier (rendező), Bradley Cooper (színész), Jennifer Lawrence (színésznő)
SZ: angol F: francia
01:36
A forgatástól 1 - Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, David Dencik, Susanne Bier, Rhys Ifans
A forgatástól 1 - Jennifer Lawrence (színésznő), Bradley Cooper (színész), David Dencik (színész), Susanne Bier (rendező), Rhys Ifans (színész)
SZ: angol
02:45