Amityville: Az ébredés

  • Egyesült Államok Amityville: The Awakening (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

1974-ben megmagyarázhatatlan, hatszoros gyilkosság történt az Ocean Avenue 112 alatt. Az elkövetőt elfogták, elítélték, ám számos részlet tisztázatlan maradt. És azóta egyre több a ház körül az érthetetlen jelenség, baleset és halál…Joan viszont boldog. A három gyerekét egyedül nevelő anya (Jennifer Jason Leigh) spórolásból költözik az elhagyott házba: a nagy fia évek óta kómában fekszik, és ez nagyon sokba kerül. De attól kezdve, hogy elhelyezkednek új otthonukba, egyre furcsább dolgokkal találkoznak. A beteg srác ikernővére, Belle (Bella Thorne) nyomozni kezd, és lassacskán megérti, hogy szörnyű titkok között élnek. És hamarosan azzal is kénytelen szembenézni, hogy a ház él: és nem tűri, hogy ellentmondjanak neki…A megtörtént eseményekből kiinduló horror producere a műfaj legsikeresebb darabjait készítette az elmúlt évtizedben: többek között a Széttörve, az Insidous meg A bűn éjszakája fűződik a nevéhez, és ezúttal is sikerült különösen feszült, mindig új meglepetéssel szolgáló filmet készítenie: a műfaj rajongóiboldogan fognak halálra rémülni tőle. (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol I can’t really say that latest Amityville is a good film, but to be honest, after all the obstructions by the distributor, who delayed the release for three years, I was expecting some truly toxic crap. So I was pleasantly surprised by the result, Khalfoun’s latest is at least an average film overall. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Amityville: The Awakening is ultimately a very mediocre film and nothing new in the franchise in my opinion. There are some interesting family relationships thrown in, but nothing leads to their fulfillment or to highlighting any meaningfulness to the plot. The character of James is repulsive at first glance, which I find silly and unnecessary in terms of the casting and makeup of the actor. The female protagonists make it slightly better. ()