Tartalmak(1)

Minden motorral működő járgány őszinte rajongója, Jeremy Clarkson visszatér a képernyőre Richard Hammond és James May társaságában. A műsorban felvonultatott családi autók, őrületes terepjárók és sportkocsik széles skálájában biztosan mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló négykerekűt. Az összehasonlító tanulmányok és útvonaltesztek mellett bepillanthatunk az autóipar kulisszatitkaiba is. A műsor hagyományaihoz híven a sztárvendégek sem maradhatnak el. Kiderül, hogy Damian Lewis ugyan színésznek kiváló, de sofőrként még van mit tanulnia: a Top Gear tesztpályáján csak egy lassúsági körrekordra futja. A Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton egy hétköznapi autóval is remek időt produkál, de az évad igazi sztármeglepetése a feltörekvő skót színész, James McAvoy teljesítménye, aki már-már Hamilton babérjaira tör. (Viasat 6)

(több)

Videók (9)

Előzetes

Recenziók (2)

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol I, an absolute automotive layman and ignoramus who, even with billions in the bank, would still buy a Škoda for half a million at most, can safely say that Top Gear is probably the best and most entertaining TV show of the 21st century. And I think that is more than enough praise. 100% ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol Brilliant ideas, cynical humour and great quips. This gang can always lift my spirits and they have similar taste in cars as me. A show made with gusto. ()

Hirdetés

Galéria (35)