Vérfarkas: A szörny köztünk van

  • Egyesült Államok Werewolf: The Beast Among Us
összes plakát
A forgatástól 4 - Nia Peeples, Steven Bauer, Rachel DiPillo

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Míg a helyi doktor (Stephen Rea) segédjeként tanulmányait folytatja, Daniel (Guy Wilson) szembesül a vérfarkas támadás szörnyű következményeivel. Látva, hogy a szörny hírére fejvadászok, sarlatánok vagy egyszerűen borzongást kereső emberke tömege érkezik a városba, Daniel maga is arról kezd álmodozni, hogy elpusztítja a szörnyeteget. így aztán, amikor egy titokzatos idegen (Ed Quinn) és tapasztalt vérfarkasvadászokból álló csapata (Stephen Bauer, Adam Croasdell) felbukkan a színen, azonnal felajánlja nekik a szolgálatait. Hamar kiderül azonban, hogy a lény erősebb, okosabb, és jóval veszélyesebb minden eddigi vérfarkasnál, amivel a csapat eddig találkozott, a városban pedig egyre nagyobb hisztéria bontakozik ki, ahogy a megtámadott emberek teliholdkor maguk is átváltoznak. Mindeközben Daniel gyanítani kezdi, hogy a szörnyeteg valószínűleg közelebb van hozzá, mint ahogy gondolta? (AMC Hungary)

(több)

Videók (14)

A forgatástól 4 - Nia Peeples, Steven Bauer, Rachel DiPillo

Recenziók (2)

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol Dumber in the script, duller in the visuals, a slightly retarded cousin of the more famous The Wolfman, but it offers a few decent scares, lots of dismembered bodies and a bizarre denouement. Within its genre, it's a below-average piece of work that you probably won't remember tomorrow. P.S. I don't think I've ever seen an invalid horse in a movie before. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Werewolf: Beast Among Us" is a film that doesn't really impress and mostly doesn't even offend. It's nothing groundbreaking, but when comparing it to the "Werewolf" from 2009, I don't see that much of a difference. Yes, a bigger budget allowed for better actors, but story-wise, it was pretty bad. I actually enjoyed this movie to some extent and as a kind critic, I'll give it almost an average rating. ()

Hirdetés

Galéria (9)