Tartalmak(1)

Jackie (Robert De Niro), a komikus csapdába kerül, és hiába próbál újítani, a közönség csak a karrierje kezdetén játszott legendás szerepét, Eddie-t várja tőle. Egy nap betelik a pohár, és orrba vágja az egyik nézőt. Pillanatok alatt közmunkán találja magát, és csak barátja, James (Danny DeVito) tartja benne a lelket. Nem sokkal a szakadék szélén azonban megcsillan egy reménysugár a lehengerlő Harmony Schiltz (Leslie Mann) személyében, aki váratlan lökést ad a karrierjének és egy teljesen új világot nyit meg előtte. (RTL Kettő)

(több)

Videók (7)

Előzetes 1

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Robert De Niro shows in this film how well he can handle leading roles and how he is still a great acting master. It's unorthodox, it's gross, it's ugly, and it's funny. I didn't even expect that he could still make a movie about a comedian and it be somewhat different, yet incredibly captivating. But he also had good acting colleagues. ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol The entire time I couldn't help feeling that I was looking at a custom-made creation for overworked actors. In short, Robert De Niro, Harvey Keitel, and Danny DeVito needed a film to star in. Even the script is kind of tailored to that. Unfortunately, I didn't have much fun watching the film, as the rather silly vulgar banter didn't appeal to me at all. (55%) ()

Hirdetés

Galéria (21)