Tartalmak(1)

Egy nappal a választások előtt Conway egy erős kampányfogásként egy huszonnégy órás élő közvetítésben szerepelve válaszol a választók kérdéseire, amikor váratlanul felhívja az a veterán, akinek anno megmentette az életét. Eközben Claire és Frank is folytatják a kampányukat, de Frank annyira kimerül, hogy elkezd lebetegedni. Egyre nagyobb a nyomás, ami Stampert is megingatni látszik. Underwoodék egyik régi hagyománya, hogy a választások napján együtt nézik meg egyik kedvenc filmjüket, miközben az első reggeli részvételi adatokat várják. (MTVA)

(több)

Recenziók (2)

Kaka 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol Joel Kinnaman is a good action actor, but emotionally he can't quite deliver, at least for now; and not only because he’s lagging behind Frank by leaps and bounds. Another half-dead episode, which makes the fifth season so far a futile search for a face. ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol I was really looking forward to the fifth season, but now I'm a bit disappointed. The scheming and manipulation were fully present again, but I'm unable to give it five stars because I feel like this time the series is missing that "something" extra that I found in previous seasons. ()