Aki bújt, aki nem

  • Egyesült Államok Jeepers Creepers (több)
Előzetes
Misztikus / Horror
Egyesült Államok / Németország, 2001, 90 perc

Tartalmak(1)

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki? (RTL Klub)

(több)

Recenziók (2)

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol The first twenty minutes are great, but it goes downhill from there until it becomes a stupid and unoriginal hodgepodge. Without original staging and a crescendo of the tension, you can’t make great horror, even if you have an attractive idea and an entertaining last scene. In particular, the dialogues and the decisions of the characters at key moments are like out of a reality show. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Jeepers Creepers" is a slasher film that is traditional for its time, including all its flaws. The gore is rather weak, disgusting, but less bloody. However, the monster itself is well done and is definitely one that deserves attention. It is not surprising that there have been sequels and even a planned third installment. However, it is not a series that would impress. It simply entertains, if you overlook its empty moments. ()