Különleges Valentin nap

(Tévéfilm)
  • Egyesült Államok The Lost Valentine
TV szpot

Tartalmak(1)

Miután Amerika belép a II. világháborúba, és emiatt minden harcköteles katonát behívnak, Neil Thomas tengerészhadnagy könnyes búcsút vesz terhes feleségétől, Caroline-tól, és felszáll arra a vonatra, ami valószínűleg a végzetébe viszi. Mielőtt a fia megszülethetne, Neil gépét lelövik a Csendes-óceán felett, és a hadnagyot eltűntnek nyilvánítják. A hír hallatára Caroline teljesen összeomlik, és az elkövetkező 65 évben minden egyes évben kimegy a pályaudvarra, méghozzá azon a napon, amikor utoljára látták egymást Neillel, hogy megemlékezzen élete szerelméről. Idővel egy tévériporter (Jennifer Love Hewitt) tudomást szerez erről a megindító történetről, és elhatározza, hogy utánajár annak, hogy mi történhetett Neillel. A kutatásban Caroline unokája, Lucas is részt vesz, és a két fiatal között hamarosan szerelem bimbózik. (Story4)

(több)

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol The reviewer NinadeL said it perfectly. A typical Hallmark Channel. But a movie, which makes the women cry, but also light up, is somehow sarcastically dissed by the men with the notion that if it was only a little bit sweeter, it would be possibly the first film which would make a guy die of a sudden diabetes while watching it. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol I hadn't seen a Hallmark film in a long time, but at the time the Czech version of their TV show was available, I knew their work perhaps too well. Today, it's a pleasant reunion with a quality that is not quite common on television. A beautifully told story with the tender Betty White and the adorable JLH. It is impossible to resist a romance that can easily outshine The Notebook. ()