Tartalmak(1)

Blackjack (Eric Roberts) és bandája egy sikertelen rablás után menekülve belovagolnak egy isten háta mögötti porfészekbe. A várost Menedéknek hívják, amit jó jelnek tekint az elcsigázott csapat. Valami viszont nem stimmel. A seriff (Sam Shepard) nem hord pisztolyt és nem iszik, sőt senki más sem. A banda ingyen kap szállást, innivalót és a seriff csak azt kéri, mellőzzék a káromkodást. A legfiatalabb bandita észreveszi, hogy kedvenc gyerekkori ponyvaregényeinek pisztolyhősei laknak a városban. Az ifjú felkeresi álmai hirhedt hősnőjét, amellyel azonnal kiváltja a helybéliek haragját. A lakók az örök kárhozatot kockáztatják, ugyanis a város nem egyszerűen Menedék, hanem maga a Purgatórium. (RTL Klub)

(több)

Recenziók (2)

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol A strange mix of a western and a religiously oriented film that will please especially Christian-oriented folks, a combination of an entertaining adventure spectacle exactly according to proven genre Western templates with biblical themes. It is decently acted and directed, but it did not appeal to me in terms of content, as it sticks to the traditional genre outline and numerous genre clichés, while the religious motifs, on the other hand, are not for me. Overall impression: 40%. By the way, as a horror film, it really doesn't work... ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol A pleasantly spiced up western. It may not be a masterpiece, but it was a better watch than many blockbusters with a mammoth budget. Apart from the main idea, I also liked the opening in the style of The Wild Bunch. Three and a half stars. ()