Virgin Witch

Előzetes
Erotikus / Dráma
Egyesült Királyság, 1972, 88 perc

Tartalmak(1)

Vicki Michelle and her sister Ann Michelle are two young models who are lured by a lecherous lesbian to spend a weekend at a country house being photographed by a trendy photographer. In reality, Ann is being set up for a virgin sacrifice and induction into a witch’s coven. (Redemption)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ígéretes kezdés, tele ártatlan tini-erotikával, izgatóan kéjes lencsével nézve. Annak ígéretével, hogy a tanyán, ahol két naiv lánytestvér furcsa, aljas szándékú banda karmai közé kerül, érdekes dolgok is történhetnek. A boszorkánymester klub tagjai önmagukban is érdekes karakterek, első ránézésre arisztokratikusan tisztességesek, de belülről égeti őket a vágy, hogy megrontsák a szűzies ártatlanságot. A fiatal, "modelling aktokat" készítő kanos fotós, ápolt leszbikus asszonyka, a bizalomgerjesztő orvos, akiről kiderül, hogy... Kár, hogy az egészet végigkísérő boszorkányos rituálék annyira ki vannak szolgáltatva a tisztességes óangol mozi szabályainak, és hogy a szereplők között kiterített kártyák miatt a film olyan olcsón és nem kielégítően csúszik el. Sokkal több szórakozás is lehetett volna. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol No, the movie Virgin Witch really won't get you with its horror or with its great atmosphere. It relies on being an erotic film, with scenes designed to appeal to the libido, incorporating elements like photography captured in a way that allows the viewer to look at individual shots. Gradually, the film starts to become a bit darker, but it's still primarily an erotic film, which is what I liked about it. ()

Hirdetés

Galéria (16)