A mentalista

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Mentalist
Előzetes 1
Dráma / Krimi / Misztikus / Thriller
Egyesült Államok, (2008–2015), 106 h 57 perc (Percek: 39–45 perc)

Alkotók:

Bruno Heller

Zeneszerző:

Blake Neely

Szereplők:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (több)
(további alkotók)

Évad(7) / Epizódok(151)

Tartalmak(1)

A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában és nyomára akadjon családja gyilkosának is. (RTL Klub)

(több)

Recenziók (1)

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol Simon Baker's portrayal of the Mentalist, the guy who's always on top of things, is perfect. I like his casual style and sense of humor. Even though most of the cases are nothing special, I enjoy guessing whodunit. And here, unlike a lot of other crime shows, I have a good time. ()