A mentalista

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Mentalist
Előzetes 2
Dráma / Krimi / Misztikus / Thriller
Egyesült Államok, (2008–2015), 106 h 57 perc (Percek: 39–45 perc)

Alkotók:

Bruno Heller

Zeneszerző:

Blake Neely

Szereplők:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (több)
(további alkotók)

Évad(7) / Epizódok(151)

Tartalmak(1)

A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában és nyomára akadjon családja gyilkosának is. (RTL Klub)

(több)

Videók (166)

Előzetes 2

Recenziók (1)

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol Simon Baker's portrayal of the Mentalist, the guy who's always on top of things, is perfect. I like his casual style and sense of humor. Even though most of the cases are nothing special, I enjoy guessing whodunit. And here, unlike a lot of other crime shows, I have a good time. ()

Galéria (1 118)