Merida, a bátor

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Fergus király birodalma a skót Felföldön terül el. A lánya, Merida hercegnő nem tiszteli a hagyományokat, a saját életét akarja élni. Szembeszáll a régi szokásokkal és a hatalmas hadurakkal, a masszív Lord MacGulfinnal, a mogorva Lord Macintosh-sal és a kötekedő Lord Dingwall-lal. A tetteivel akaratlanul is káoszba sodorja a királyságot és saját magát. Merida minden tudására szükség van, hogy megtörje a szörnyű átkot. Bátorságával példát mutat a népének, és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök sorában. (Fórum Hungary)

(több)

Videók (40)

A forgatástól 5 - John Lasseter, Mark Andrews, Brenda Chapman, Craig Ferguson, Kevin McKidd
A forgatástól 5 - John Lasseter , Mark Andrews (rendező), Brenda Chapman (rendező), Craig Ferguson (színész), Kevin McKidd (színész)
SZ: angol
02:12
A forgatástól 4 - Mark Andrews
A forgatástól 4 - Mark Andrews (rendező)
SZ: angol
03:21
A forgatástól 3 - John Lasseter, Mark Andrews, Kelly Macdonald, Craig Ferguson, Emma Thompson, Billy Connolly, Brenda Chapman, Kevin McKidd
A forgatástól 3 - John Lasseter , Mark Andrews (rendező), Kelly Macdonald (színésznő), Craig Ferguson (színész), Emma Thompson (színésznő), Billy Connolly (színész), Brenda Chapman (rendező), Kevin McKidd (színész)
SZ: angol
05:52
A forgatástól 2 - Mark Andrews, Julie Walters
A forgatástól 2 - Mark Andrews (rendező), Julie Walters (színésznő)
SZ: angol
05:15
A forgatástól 1 - Kelly Macdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Craig Ferguson, Kevin McKidd, Robbie Coltrane
A forgatástól 1 - Kelly Macdonald (színésznő), Emma Thompson (színésznő), Billy Connolly (színész), Craig Ferguson (színész), Kevin McKidd (színész), Robbie Coltrane (színész)
SZ: angol
05:06