A túlvilág szülötte

  • Egyesült Államok The Unborn
Előzetes 2

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Casey Bell gyűlölte az anyját, amiért az kisgyermekként magára hagyta. Ám amikor megmagyarázhatatlan események történnek, Casey lassan megérti, az anyja miért ment el. Könyörtelen álmok kínozzák, és amikor ébren van, egy gyötrődő szellem kísérti. Kénytelen az egyetlen olyan spiritisztához, Sendakhoz fordulni, aki véget vethet ennek az egésznek. Sendak segítségével Casey felfed egy családi átkot, mely egészen a náci Németországig nyúlik vissza: egy lényre lel, aki képes bárkit vagy bármit megszállni, és minden alakváltáskor egyre erősebb lesz. Az átok új életre kel, és Casey egyetlen esélye a túlélésre az lehet, ha lezárja a túlvilági átjárót, amit felnyitott valaki, aki soha nem született meg. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (2)

Előzetes 2

Recenziók (2)

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol Bay’s fast-food horror factory delivers another mass produced flick that differs from the previous ones only in that it’s not a direct remake, but a rip-off of many other, unspecified films. Well made, poorly acted, awfully written and sterile overall. The only good thing I could say is that Unborn is not that boring. Considering the impressive trailer, a disappointment, but considering the first negative responses, a quite easygoing movie. 5/10 ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Unborn" is a horror movie that fermented too quickly. It is evident that Goyer is well-versed in horror films and knows a lot about them because you will feel like he used a lot of scenes that you have seen elsewhere. Yes, it's not detrimental, but it could use at least a little bit of inventiveness. However, this piece completely lacks it. Dibbuk or not dibbuk, this is simply just a waste of talented actors in a large number of boring roles. ()

Hirdetés

Galéria (61)