Őslények kalandorai

(sorozat)
Akció / Kaland / Fantasy / Sci-Fi
Egyesült Királyság / Németország / Franciaország, (2007–2011), 27 h 10 perc (Percek: 42–48 perc)

Szereplők:

Douglas Henshall, Lucy Brown, Andrew Lee Potts, Hannah Spearritt, Juliet Aubrey, James Murray, Ben Miller, Mark Wakeling, Laila Rouass, Jake Curran (több)
(további alkotók)

Évad(5) / Epizódok(36)

Tartalmak(1)

A fejlődés tanának tudósa, Nick Cutter és csapata felfedezi, hogy a történelem előtti teremtmények nem haltak ki és a mai napig léteznek. Cutterék a kormány megbízásából és segítségével vetik bele magukat a rendkívül izgalmas tudományos munkába és a veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba. Mivel a csapat egyre több anomáliának van kitéve, ezért az életük is állandóan veszélyben forog, különösen amikor vad dinoszauruszokkal, óriási rovarokkal, történelem előtti parazitákkal és más halálos ellenséggel kell felvenniük a harcot, amelyek a földi élet jövőjét veszélyeztetik. Cutter közben egy másfajta és egyben személyes problémával is foglalkozik. Rájön hogy felesége, Helen nyolc éve e jelenségek miatt tűnt el nyomtalanul. Miután a nő visszatér a lehetséges válaszokkal, kérdés, hogy hajlandó-e ezeket elárulni. Ha pedig nem, akkor vajon mi célból jött vissza? (Mirax)

(több)

Recenziók (1)

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol This is a B-movie in terms of content and budget, but also decently made, with appropriate pacing, without glaring mistakes, and it is overall easily digestible. It's a naive sci-fi supplemented with certain elements in the style of The X-Files. Overall impression: 50%. The special effects that appear in the series in abundance are, due to the limited budget, acceptable, but certainly won't impress spoiled viewers. ()