Tartalmak(1)

A születésnapi zsúron a tízéves Charlie nem volt hajlandó megpuszilni a boszorkányos kinézetű osztálytársnőjét, mire a vérig sértett lány megátkozta. Huszonöt esztendővel később, Charlie még mindig az átoktól szenved. Fogorvosként dolgozik, és képtelen megtalálni a nagy Őt. Miközben az összes nővel befuccsol a kapcsolata, a csajok boldogak lesznek a következő pasival. A dolognak persze híre megy. Nem csoda, hogy minden facér nő Charlie-t akarja, mert tudják: utána jön a nagy szerelem. Így amikor Charlie-nak megtetszik a csinos Cam, mindent elkövet, hogy ne szeressenek egymásba. (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol In the first third, I was surprised by how much fun I was having. After that, things took a turn. The romance was amped up, and the bar was lowered for what passed as funny, which is not a good combination. It's a shame because this wasn't a typical romantic comedy (there were no students in it). If the quality hadn’t gone down after the first third, I would have added a star. ()

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol I was most entertained by the bumbling Jessica Alba, who has a disaster happen at every turn. And I actually enjoyed her a lot. Of course, this film again falls under the shadow of similar films and the script is slightly predictable, but it certainly isn’t lacking in originality. Dane Cook is an excellent actor who keeps you entertained. Jessica Alba is a beautiful girl whose grimaces are very funny. Together they succeed on all counts. And the penguins... no issues. 5 stars. ()

Hirdetés

Galéria (38)