Irina Palm

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Maggie unokájának mihamarabb életmentő műtétre van szüksége, viszont a családnak nincs elég pénze ahhoz, hogy Ausztráliába utazzanak vele, ahol az operációt el tudják végezni. Az asszony mindent elkövet, hogy beteg unokáján segíteni tudjon, de banki kölcsönt nem kap, és az ő korában már rendes munkahelyet se. Elkeseredetten rója London utcáit, amikor az egyik kirakatban észrevesz egy kiírást: hoszteszt keresnek. Amikor a szexbár tulajdonosa felvilágosítja Maggie-t, hogy nem takarításról és teafőzésről lenne szó, hanem férfiak kézzel történő kielégítéséről, a konzervatív életet élő, tisztességes asszony elrémül. Ám kilátástalan munkakeresése és az idő sürgetése arra kényszeríti, hogy elvállalja a munkát. Az ügyfeleit egy elkülönített helységben ülve fogadja, nem látja őket, azok csak egy falba vájt lyukon át érintkeznek vele. Az asszony eddig mindent becsületesen és kötelességtudóan végzett az életben, nem csoda hát, hogy ezt a munkát is. Kezének nemsokára híre megy a kerületben, fellendítve a bár forgalmát. Már csak ez jelent gondot, hogyan tartsa titokban a fia előtt a megkeresett pénz eredetét. (Budapest Film)

(több)

Recenziók (2)

gudaulin 

az összes felhasználói recenzió

angol A very strong, deeply human film on an emotional level. It is essentially an intimate drama about a woman who decides to make a great personal sacrifice to help her dying grandson and starts working in the erotic industry. At times amusing, at times sad, but never cheaply sentimental or emotionally manipulative. It is very well acted, with appropriate length and a believable screenplay. One of those unassuming but high-quality films that stay in one's memory. Overall impression: 80%. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol Irina Palm has aged a bit and I wouldn't even remembered it if I hadn’t seen it on TV. But it is a thoroughly entertaining film and I see no reason not to recommend it to the whole family. It's all there: love, forgiveness, and in the end, family happiness. ()