Tartalmak(1)

Ne érje nedvesség a testét! Tartsd távol az éles fénytől! De ami a legfontosabb: hiába sír, hiába könyörög, soha, de soha ne etesd meg éjfél után! Ezeket a jótanácsokat kapja Billy legújabb kis háziállatához, a plüssmacihoz hasonlatos Gizmóhoz. Sajnos a fiú sorra megszegi a szabályokat és ez végzetes következményekkel jár. A víz hatására a kis Gizmó szaporodni kezd, az éjfél utáni lakmározás során pedig gonosz szörnyecskékké alakulnak az utódok, akik elindulnak, hogy feldúlják a kisváros nyugalmát. Útközben az uszodába is betérnek, ahonnan már ezrével özönlenek elő. (Mokép)

(több)

Videók (2)

Előzetes 1

Recenziók (3)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Even after years, the movie "Gremlins" remains a great comedy film with excellent horror scenes. The puppet work is fantastic and there is practically nothing to criticize about it. The film still feels incredibly well-made, and it is aware of its place in both the real time (with references to various films) and the time the story takes place - Christmas. Everything is utilized to the benefit of the story. ()

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol Gremlins were a great childhood experience for me, but unfortunately, for them more than for other icons of that time, it applies that adults view them significantly worse. I laughed occasionally, even got scared once, but it will never be the same again. ()

Hirdetés

Galéria (145)