Streaming (1)

Tartalmak(1)

Mikor megtalálják Benoit Brisset, a Montreal hokicsapat menedzserének holttestét Quebec és Ontario határán, a bűnügy felderítésében mindkét állam rendőrsége részt vesz. Ekkor találkozik először egymással a montreali David Bouchard és a torontói Martin Ward nyomozó. Tűz és víz, két teljesen eltérő személyiség - a vakmerő David és megfontolt társa, Martin közös erővel próbálják kideríteni, hogy ki lehet a kegyetlen sorozatgyilkos, aki a Montreál csapatának menedzsereit teszi el láb alól. Kiderül, hogy a gyilkos fanatikus hokirajongó és így akarja megakadályozni a Montreal eladását. David és Martin nyomozása során persze lépten-nyomon összekülönbözik egymással. Amikor azonban átfogó akciót indítanak a gyilkos kézrekerítésére, az is kiderül, hogy melyikőjük, a rámenős kopó vagy a kimért zsaru fogásai az eredményesebbek. (Film+)

(több)

Recenziók (3)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol The specific features of buddy action movies are a charismatic duo of detectives, funny jokes and original action. This movie doesn’t have any of the above. At some moments I felt I was watching a worse version of Alarm for Cobra 11 – The Highway Police. The “action-packed” ending only confirmed my impression. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I saw the second film first, which I liked as a comedy, but Bon Cop, Bad Cop is even better in that it works a little better as a fairly dark whodunit, where the main characters can still be funny, but it's not at the expense of a suspenseful and at times quite gritty investigation. The first film is also sexier. ()

Hirdetés

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol Great one-liners and good actors in a hockey murder mystery from Canada. It’s another variation on Lethal Weapon, but it can still surprise. This is a film with heart, something you don’t see much these days. ()

Galéria (19)