Róma

(sorozat)
  • Egyesült Királyság Rome
Előzetes 2
Dráma / Történelmi / Háborús / Akció
Egyesült Királyság / Egyesült Államok, (2005–2007), 19 h 45 perc (Percek: 44–65 perc)

Zeneszerző:

Jeff Beal

Szereplők:

Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, Kerry Condon, James Purefoy, Ian McNeice, Coral Amiga, Lindsay Duncan, Lidia Biondi, Tobias Menzies (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(2) / Epizódok(22)

Tartalmak(1)

Krisztus előtt 52-őt írunk. Négyszáz év telt el a Köztársaság megalapítása óta, és Róma a világ legtehetősebb városállama. Egy millió ember lakik e lenyűgöző metropoliszban, amely egy hatalmas birodalom epicentruma. Virágzásának titka a megosztott hatalomban és a vezető pozícióban lévők közötti vetélkedésben rejlik: egy ember kezében nem összpontosulhat az irányítás. Azonban ezeknek az időknek vége: a Köztársaságot belülről rágja szét a korrupció és a mértéktelenség. Nyolc évnyi háborúskodás után Lucius Vorenus és Titus Pullo, a két katona akaratán kívül lesz részese azoknak a történelmi eseményeknek, melyek alapjaiban változtatják meg az ősi Rómát. Szerelemről és árulásról, mesterekről és rabszolgákról, férjekről és feleségekről mesél a RÓMA, ez a lebilincselő sorozat, amely egy olyan szilaj korszak izgalmas krónikája, amely maga előtt látta egy köztársaság halálát, s egy birodalom születését. (HBO Europe)

(több)

Felhasználói recenzió Faye ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Meghalt Ray Stevenson színész

Meghalt Ray Stevenson színész

2023.05.22

Nagyon szomorú hír érte a filmvilágot hétfőn. A szeretett és elismert színész, Ray Stevenson 58 éves korában elhunyt. A Deadline hírportál megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Stevenson állítólag… (több)