Transformers

  • Egyesült Államok Transformers
Előzetes 1
Akció / Sci-Fi / Thriller / Vígjáték / Kaland
Egyesült Államok, 2007, 144 perc (Alternatív 138 perc)

Rendező:

Michael Bay

Forgatókönyvíró:

Roberto Orci, Alex Kurtzman

Operatőr:

Mitchell Amundsen

Zeneszerző:

Steve Jablonsky

Szereplők:

Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rachael Taylor, Anthony Anderson, Jon Voight, John Turturro, Kevin Dunn, Amaury Nolasco, Zack Ward (több)
(további alkotók)

Tartalmak(1)

Évszázadok óta dúl a háború űrbéli robotok két faja, az Autobotok és az Álcák között, és a harc tétje az univerzum sorsa. Amikor a viszálykodó gépek a Földre érkeznek, csak egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf), akadályozhatja meg, hogy a gonosz Álcák magukhoz ragadják a hatalmat. Sam átlagos tini, akit leginkább az iskola, a barátai, az autók és a lányok foglalkoztatnak. Addig nem veszi észre, hogy egyedül ő mentheti meg az emberiséget, amíg ő és barátnője, Mikaela (Megan Fox), bele nem csöppennek az Autobotok és az Álcák küzdelmébe. Sam rájön, hogy a világ jövője forog kockán, és megérti, mit jelent a Witwicky család jelszava: "Áldozatok nélkül nincs győzelem!" (UIP-Duna Film)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

A Hasbro film- és televíziórészleget hoz létre

A Hasbro film- és televíziórészleget hoz létre

2023.08.17

A Hasbro játékkonglomerátum új film- és televíziórészleget indított, amely segítségével mostantól a márkáin alapuló saját projektek gyártását tervezi. Az új produkciós cég egyúttal az eOne társaság… (több)