Túlvilági bosszúálló

  • Egyesült Államok Gallowwalkers
Előzetes 1
Western / Fantasy / Horror / Akció / Thriller
Egyesült Államok / Egyesült Királyság, 2012, 90 perc

Tartalmak(1)

Amikor a magányos pisztolyhős, Aman (Wesley Snipes) barátnőjét megerőszakolja egy csapat bandita, a férfi a banda után ered és leszámol velük. A bosszú során azonban Aman is halálos sebet kap és csak az anyja ördöggel kötött üzlete miatt térhet vissza az élők közé. Ám az üzletnek van egy hátulütője is: nem csak Aman tér vissza, hanem az összes ember, akit valaha saját kezűleg megölt. Hamarosan közeledik a végső leszámolás a magányos lovas és a zombik között, ám ehhez Amannak segítőtársra, Fabulosra (Fabulos) van szüksége. (RTL Klub)

(több)

Recenziók (2)

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol If this movie didn’t take itself so seriously, it would at least be funny. But in all its seriousness, the delayed battle of Wesley Snipes with the undead is almost unbearable. It exudes cringe from every pore. 30 % ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The creators wanted to shoot a new, different version of the film "Blade". Wesley Snipes was supposed to look terribly cool again. Well, this actually worked quite well, but it lacks Blade's dry humor, and wading through blood is not such fun here either. The plot is terribly stiff, and the screenwriters obviously didn't understand at all that this should be a lighthearted spectacle where the audience would have fun. Seriously conceived B-movies won't entertain anyone. ()