Gyerünk a börtönbe!

  • Egyesült Államok Let's Go to Prison
Előzetes

Tartalmak(1)

A hivatásos bűnöző és legendás lúzer, John Lyshitski (Dax Shepard) kap egy édes esélyt a bosszúra: az őt rács mögé juttató bíró fiát is lesittelik, és így egészen közelről figyelheti a nyomoronc Nelsont (Will Arnett) ahogy próbál megbírkózni a kóter kellemetlenségeivel. Ő lesz Nelson cellatársa, és gondoskodik róla, hogy a srác semmi rosszból se maradjon ki. A börtönben rossz az élet, mégrosszabb a kaja, egy behemót bandafőnök pedig kiszemeli magának az új fiút, hogy legyen az ő "különleges barátja". Nelson kénytelen fénysebességgel bemagolni a börtönélet néhány aranyszabályát, melyek közül az első: Ne ejtsd le a szappant! Indulhatnak a kajakemberek közti tusolótusák, a csuricsiszolások és egyáltalán: hadd pörögjön a fergetegesen poénos börtön-buli! (InterCom)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol A fine comedy from a prison setting that I never get tired of. It has a decent idea and decent actors, I just expected a bit more jokes. A decent one-off that won't offend, and for those who aren’t very experienced it can be an even better choice. 65% ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol A simple and straightforward comedy that made me laugh without having to think too hard. There really wasn't much to think about, so I could just chill. Thankfully, it didn't get boring or annoying, so three stars it is. ()

Hirdetés

Galéria (18)