Törtetők

(sorozat)
Vígjáték / Dráma
Egyesült Államok, (2004–2011), 41 h 40 perc (Percek: 21–36 perc)

Alkotók:

Doug Ellin

Szereplők:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven, Debi Mazar, Perrey Reeves, Emmanuelle Chriqui, Sarah Carter, Rhys Coiro (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(8) / Epizódok(96)

Tartalmak(1)

A hollywoodi álomgyár kulisszái közé nyújt bepillantást az HBO saját gyártású sorozata, és megmutatja, milyen nehéz rátalálni a szeretetre és a sikerre a show-biznisz állandóan változó, kegyetlen világában. A történet egy fiatal színész, Vincent (Vince) Chase és barátai, munkatársai kalandjait mutatja be Hollywoodban. Vincent, a féltestvére Drama és a barátai Eric és Turtle társaságában New Yorkból érkezett, és Ari, a dörzsölt ügynök egyengeti karrierjét az álomvárosban. A széria számos igazi híresség, színész, filmes és producer is felbukkan, például Jessica Alba, Gary Busey és Josh Weinstein. (HBO Europe)

(több)

Recenziók (1)

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol A great series full of beautiful, naked girls, expensive cars and celebrities (both fictitious and real), memorable chauvinist lines, good friendship, unselfishness and hope for a second chance. It surprised me how much I warmed to the characters. Excellently acted, wonderfully written. I look forward to the feature-length movie. ()