Tartalmak(1)

Keretjáték: Hacsek és Sajó mozikalandja. Hacsek és Sajó beül a moziba, hogy megnézze a Mindent a nőért című filmet. Hacsek udvarolni kezd csinos szomszédnőjének. A szünetekben folytatódó, kitartó ostromát siker koronázza, a film végén már összebújva ülnek.
1.Éjjel a patikában: Ladányi úr fogfájást színlelve szökik meg unalmas otthonából, azzal az ürüggyel, hogy a patikába megy. A csinos patikus kisasszony sürgős elfoglaltsága miatt rábízza a patikát. A botcsinálta patikus mulatságos ténykedésének a feldúlt Ladányiné megjelenése vet véget, akitől a szökevény akkora pofont kap, hogy tényleg megfájdul a foga.
2.Jaj, de jó szeretni!: Az állástalan pincér és szerelme, a pincérlány versenylovat nyer egy sorsjátékon. A ló árából egy kocsmát vásárolnak, ahol elkezdhetik közös életüket.
3.A pampák bikája (avagy: Az új igazgató): Sólyom megismerkedik egy csinos szőke lánnyal és meghívja a Femina mulatóba, hogy megcsodálják a világ legerősebb emberét, a "Pampák bikáját". Sólyom féltékeny felesége hamarosan megjelenik a szórakozóhelyen. Az ijedt férj az igazgatói irodába menekül, ahol rövid időre és felesége ámulatára átveszi az igazgatói szerepkört. Megbilincseli a csodálkozó asszonyt, és elhagyja a mulatót. (City Film Rt.)

(több)

Szereplők: