Tartalmak(1)

Olykor a férfiak is bármit megtennének, hogy gyerekük legyen. Főleg legénykoruk legcsinosabb nőjétől. Csakhogy közben eltelt tizenhét év... A még mindig szép Colette előbukkan a ködből és közli a jól szituált ügyvéddel, hogy segítsen megtalálni világgá szökött közös gyermeküket. A gazdag Jack munkájából kifolyólag is kétséggel áll a történet előtt. Colette elkeseredésében ugyanezzel a történettel fordul az örökké álmodozó Dale-hez. A férfiban hevesen ébred az apai ösztön és fia keresésére indul. A lendületes kalandok közepette újra találkozik a másik kései apajelölttel, akivel tizenhét éve gondtalan egyetemistaként közös lakást béreltek. (RTL Klub)

(több)

Recenziók (3)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol Compared to the French original, this is nothing. You laugh a few times and have a relatively decent time (thanks to the great actors), but compared to the original it's really weak. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol This comedy, which is a remake of a French film, wants to say so much, it wants to take viewers to different places, but what is happening simply isn't as interesting as one would wish. Billy Crystal and Robin Williams are probably a good team, but their humor just didn't work here. Their characters weren't funny to me, even though they were supposed to be the funniest in the whole movie. That is quite sad in itself. ()

Hirdetés

Lima 

az összes felhasználói recenzió

angol Hollywood remakes of French films are mostly crap, that’s a well known fact, and Father’s Day is no exception. The humour is lost, replaced by awkwardness and hamminess. Billy Crystal is boring Robin Williams embarrassing. ()

Galéria (30)