Törvényen kívül

  • Egyesült Államok American Outlaws
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Jesse James (Colin Farrell) csak egy volt a Missouri és Liberty mellett élő békés farmerek közül. Talán soha nem ismerjük meg a nevét, ha egy korrupt vasúttársaság nem igyekszik, az eszközökben sem válogatva, a környék földjeinek megszerzésére. Jesse és barátja, Cole Younger (Scott Caan) egy fiatalokból álló csapatot toboroz a társaság és pribékjei visszaszorítására. Ádáz harc kezdődik a felek között, és a földrablók kíméletlen hajszát indítanak ellene. Jessenek egyre több ellenséggel kell szembe néznie, miután a fejére kitűzött busás vérdíj ígérete a barátokat is megszédíti... (RTL Klub)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

novoten 

az összes felhasználói recenzió

angol Western, horses, plain, Colin Farrell... and also Moby. From the very beginning, it is clear that we will go towards jokes, love, good hearts, and comfort. And everything works, it's just that in the end, everything is half-hearted. Each scene unfolds on its own, nothing gets messed up, so there is nothing to unravel. Definitely not offensive, but with a little extra push at the end, the outlaws could shoot much further. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol I have seen so many better films labelled western comedy that this one gets lost among them. It's not bad and it does the job, perhaps, but the story itself is so stale, uninteresting and emotionally cold that it doesn't deserve a higher rating. ()

Hirdetés

Galéria (15)