Rémecskék

  • Egyesült Államok Critters
Előzetes

Tartalmak(1)

A történet "egy távoli" galaxisban kezdődik: a rémecskék kiszabadulnak a szigorúan őrzött börtönből, és elindulnak a Földre, hogy csillapítsák éhségüket. A börtön igazgatója két vadászt fogad fel, hogy elkapja a szökevényeket. A szörnyvadászok üldözőbe is veszik őket. A Brown család egy kicsi farmon él. Egy hangulatos vacsora után hullócsillagot vesznek észre, amely éppen a házuk mögötti domboldalba csapódik. Apa és fia együtt indulnak el megnézni. A vacsora folytatódik, de most már nem csak a Brown család asztalán. (Budapest Film)

(több)

Recenziók (1)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol What impressed me at first sight were the visual effects, which are incredibly good. Considering the type of film it is and the fact that it's not some universally recognized horror star, these effects are simply excellent. The way the face of one of the monster hunters transforms is absolutely fantastic, but there are also other bits, including the puppets of the Critters themselves. I have to highlight this film for that, because even more demanding productions sometimes do not have such excellent trick sequences. ()

Kapcsolódó hírek

Meghalt M. Emmet Walsh színész

Meghalt M. Emmet Walsh színész

2024.03.21

Nyolcvannyolc éves korában az amerikai Vermontban meghalt M. Emmet Walsh veterán színész. Különösen a Szárnyas fejvadász, a Véresen egyszerű és Arizonai ördögfióka című filmek mellékszerepeiben… (több)