7 törpe

  • Németország 7 Zwerge - Männer allein im Wald
Előzetes

Tartalmak(1)

Az Óperenciás tengeren és az Üveghegyen túl, az elvarázsolt erdő mélyén él a történelem hét leghíresebb agglegénye: a Hét Törpe. Manapság a törpéket már nem hegyes sapkás kis gnómoknak kell elképzelni, és az is tévedés, hogy alacsony méretűek. Csak azért mert valaki picinek születik, az még nem jelenti azt, hogy kicsi is marad. Az viszont igaz, hogy kissé nőgyűlölők, de javukra legyen mondva, hogy a hozzájuk vetődő Hófehérkét egy emberként megszeretik. Olyannyira, hogy minden kockázatot vállalnak azért, hogy a Gonosz Királynő karmai közül kimentsék. (Budapest Film)

(több)

Recenziók (2)

D.Moore Boo!

az összes felhasználói recenzió

angol Someone once compared this film to a Monty Python sketch. I would really like to know who was that moron. This is an outrageously stupid piece of crap. The Germans seem to be scheming again, and this time they want to exterminate the innocent spectators first. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol It's terrible bollocks, but some of the jokes work surprisingly well, and especially the parody of The Happiness Insurance and The Lord of the Rings wasn't bad. ()