Tremors 2. - Ahová lépek, ismét szörny terem

  • Egyesült Államok Tremors II: Aftershocks
Előzetes
Vígjáték / Sci-Fi / Horror
Egyesült Államok, 1996, 100 perc

Tartalmak(1)

Earl (Fred Ward) és Grady (Christopher Gartin) egy olajtársaság felkérésére elvállalja, hogy mexikói telephelyén kiirtja azokat a nagy méretű, féreghez hasonlító földalatti szörnyeket, amelyek megölték az ott dolgozó embereket. Az egyetlen túlélő Kate rájön, hogy ezek a lények még a dinoszauruszoknál is idősebbek, és hihetetlen gyors evolúcióra képesek. Kíméletlen küzdelem indul ember és hüllő között, és a tapasztalt Earl hamarosan belátja, hogy segítségre van szükségük. De hiába érkezik meg bombákkal megrakodva régi barátja, addigra a drabálok új alakot öltenek. (Story4)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol If you like a bit of horror, but mainly comedic B-movies, then the film "Tremors 2: Aftershocks" is exactly for you. It's hilarious and it's clear that it doesn't want to be taken seriously for a moment, which is simply delightful. The actors are entertaining, and in addition, the firearms are presented excellently, not to mention that the mask effects are absolutely amazing and the worms move absolutely beautifully. ()

lamps 

az összes felhasználói recenzió

angol The first one is great, the second one is alright. If you want to switch into minimal brain effort mode and enjoy B-movie sci-fi full of nasty subterranean monsters, hyperbole and Michael Gross, aka the most hilarious variation on Tacklebarry, this is the film for you. The stupid script full of clichés is par for the course. 60% ()

Hirdetés

Galéria (12)