Tartalmak(1)

A történet egy kisegérről szól, aki egy kedves, régi házban éldegél. Egy napon aztán meghal a ház tulajdonosa és rövidesen új lakók költöznek a helyére. Ezeknek az újonnan érkezetteknek viszont nincs ínyére, hogy egy fedél alatt éljenek egy egérrel, így mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak tőle. Egerünknek azonban feltett szándéka, hogy régi otthonában marad és nem hagyja magát. (UIP-Duna Film)

(több)

Recenziók (4)

Hromino 

az összes felhasználói recenzió

angol I loved this back when I was a kid. It is wacky, funny, insane, far-fetched – but why not? You shall have fun, you shall laugh... so take it easy. ;) ()

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol A pleasant picture that did a good job of stylization to reflect the magic of good old Tom and Jerry cartoons. Some scenes are just wonderful slapstick romps. Considering this movie is aimed at a younger audience, unfortunately the humor is above their comprehension. But even so, it is easy to survive watching. ()

Hirdetés

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol A comedy that I will probably never get tired of, and will always prove to me that I am childish. The perfect atmosphere of slapstick films (basically, a live-action Tom and Jerry), Verbinski's imaginative direction, Silvestri's superb music... I’ve no complaints. ()

Galéria (38)