Tartalmak(1)

Mollie, a nagyszájú titkárnő gyermeket vár főnökétől, aki hallani sem akar a dologról és eszében sincs elválni a feleségétől. A kilátástalannak tűnő jövő ellenére a nő megtartja a babát, s hamarosan megszületik a kis Mickey. Ám a gyermek megszületése után segítségre van szüksége, ezért épp kapóra jön James, a kissé infantilis taxisofőr, aki szívesen vigyáz a kisfiúra. És miközben Mollie a megfelelő apát kutatja gyermeke számára, Mikey már ki is választotta magának James-t. De vajon hogyan hozza ezt a felnőttek tudtára? (SuperTV2)

(több)

Recenziók (2)

Pethushka 

az összes felhasználói recenzió

angol If only we could hear what kids think in real life, we'd probably laugh. Unfortunately that's not possible, so at least there's Look Who's Talking... a funny family comedy with the great John Travolta. A favorite from my childhood... and you can't throw shade on those. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol This is one of the many nostalgic films I've watched most of my life and can't get enough of. It’s a great comedy with the perfect Kirstie Alley and a great non-full dub from the VHS tapes! :)) Which of course also applies to the good second film. ()