Vigyél a holdra

  • Egyesült Államok Fly Me to the Moon (több)
Előzetes 11

Tartalmak(1)

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb. A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik. (InterCom)

(több)

Videók (7)

Előzetes 11

Recenziók (1)

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm a bit squeamish about space movies showing/appearing to show astronauts boarding a rocket at the last minute, or that there's still a lot that can be accomplished just before the countdown begins (to avoid spoilers, I won't write more), and I don't think these things need to be even in a romantic comedy. But Take Me to the Moon is also the kind of film that doesn't take itself entirely seriously and that you'll be happy to forgive a lot, though not everything. Like Channing Tatum, who didn't quite fit the role. The film hinges on Scarlett Johansson, and if she wasn't convincing, all further efforts would have been in vain. Fortunately, she gives a great comedic performance. The script is funny, the period atmosphere supported by Daniel Pemberton's music is magically nostalgic, the whole thing has the flavour and aroma of romantic comedies of times past, when the leading couple would have been played by Spencer Tracy and Katharine Hepburn. So if you say the hackneyed "they don't make movies like that anymore" about Take Me to the Moon, it'll be true this time. ()

Galéria (14)

Kapcsolódó hírek

Nicolas Cage horrorfilmje váratlan siker

Nicolas Cage horrorfilmje váratlan siker

2024.07.15

Bár a népszerű animációs franchise folytatása, a Gru 4 nagyobb meglepetések nélkül vezeti a hétvégi mozi látogatásokat Amerikában, és a milliárdos sikerű Agymanók 2 egy hónappal a hazai megjelenése… (több)