Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person

  • Kanada Vampire humaniste cherche suicidaire consentant (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Sasha is a young vampire with a serious problem: she’s too sensitive to kill! When her exasperated parents cut off her blood supply, Sasha’s life is in jeopardy. Luckily, she meets Paul, a lonely teenager with suicidal tendencies who is willing to give his life to save hers. But their friendly agreement soon becomes a nocturnal quest to fulfill Paul’s last wishes before day breaks. (Pivot Pictures)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Vámpíros Addams Family? Kedves vígjáték egy fiatal, jó vámpír lányról, aki nem akar ölni, és egy érzékeny srácról, aki nem akar élni. És egymásba szeretnek. A sötét éjjeli színekben készült lassú film, de a központi szereplők érzéseit finoman érzékeltetve, frissítően humoros betétekkel tarkítva. Semmi különleges, de kellemes, mindenképpen értelmesebb, mint a hasonló fiatal vámpír csajról szóló Csadoros vérszívó című ál-művészeti film. [Sitges FF] ()

Goldbeater 

az összes felhasználói recenzió

angol A low-key relationship comedy about vampires that doesn't try to tackle any deeper ideas and themes like other, earlier similarly-themed films, but is still inherently fine. ()

Hirdetés

Galéria (7)