Tartalmak(1)

Reuben kockázatelemző menedzser, mindig előre eltervezi az életét. Soha nem kockáztat, így nem érheti meglepetés. Vagy mégis? Imádott hitvese megcsalja a nászúton. Jöhet még valami más is? Valami rosszabb? Bizony, egy másik nő! Polly tökéletes ellentéte Reubennek, élvezi, hogy sodródó életstílusa váratlan helyzetek elé állítja. Mindig van új lehetőség, ha a jelenlegi nem jönne be. Amikor a sors ugyanarra a bulira sodorja őket, a nemrég faképnél hagyott Reuben úgy dönt: most az egyszer a véletlenre bízza magát. Lehet, hogy nem kellett volna. Polly alaposan felforgatja az életét. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Incredibly predictable comedy, where essentially from the beginning you know how the individual relationships will develop. That wouldn't be such a problem, because the formula is almost expected, but the fact that it has only two or three funny moments is quite small for a comedy with Stiller. On the other hand, Jennifer Aniston is quite interesting here. ()

angel74 

az összes felhasználói recenzió

angol One of the few comedies with Ben Stiller that I really enjoy if I watch it once in a while. You forget about the predictable plot and a few toilet jokes when you get a fit of laughter from the unforgettable performance of Philip Seymour Hoffman. Jennifer Aniston with her adorably disoriented ferret and several cameo roles by big-name actors are also a delight. (70%) ()

Hirdetés

Galéria (44)